Kuyupınar Ovaboyu Ortaokulu

Vizyon: Demokratik, laik, hukukun üstünlüğüne inanan, insan haklarına saygılı, Atatürkçü düşüncenin ışığında çevre ve yurt sorunlarına duyarlı, kendisi ile barışık, kaliteyi hayat tarzı olarak benimsemiş, sevgiyi ön plana çıkaran, çevresine model olan bir eğitim kurumu olmaktır.

Misyon: Çağdaşlığın, teknolojinin, toplumsal yardımlaşmanın, milli değerlerin egemen olmasını sağlayacak, çevresini ve ülkesini seven, toplumun gelişmesine katkıda bulunacak ve yaratıcı düşünebilen insanlar yetiştirmektir.

Başarılar:

Isınma: Kalorifer (Kömür)
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://ovaboyuortaokulu.meb.k12.tr

Adres - KUYUPINAR KÖYÜ OVABOYU MEVKİİ OVABOYU MAHALLESİ YOLU KÜME EVLERİ KUYUPINAR OVABOYU ORTA OKULU BLOK NO: 20 GÖYNÜK / BOLU

Öğretim Şekli :Normal Öğretim - Taşımalı

Yerleşim Yeri -

Ulaşım Adapazarı ´na 110km. Bilecik ´e 110km. uzaklıktadır. Ulaşım açısından sıkıntılı bir bölgede olsa da haftanın belli günlerinde, Eskişehir ve Nallıhan ´a Himmetoğlu ´ndan otobüs kalkmaktadır. Ayrıca Göynük otobüsü her sabah 08:00 ´de gidiş ve 15:30 ´da da dönüş yapmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 120km. İlçe merkezine 35km